SWISSPHONE v Sloveniji

Swissphone je vodilna svetovna znamka naprav za alarmiranje. Pri nas so najbolj popularni pozivniki oziroma pagerji, v uporabi pri prostovoljnih gasilcih. Naše partnerstvo s švicarskim podjetjem Swissphone temelji na zaupanju, spoštovanju in hitremu prilagajanju trgu.

 

V sodelovanju s Swissphone-om smo pripravili promocijo Swissphone-ovih pagerjev s.PAGE X05 in s.QUAD X15, tokrat tudi v kompletu s polnilno postajo! 

swissphone akcija

Celovit izbor Swissphone-ovih izdelkov na enem mestu

Naše podjetje vam ponuja celovit izbor Swissphone-ovih izdelkov. Dobite lahko nove pozivnike in vse dodatke ki sodijo zraven. Vse dodatke za vaš pager (zaščitna usnjena torbica, zaščitna veriga, nova zaponka za pas …) lahko dobite tudi v naši spletni trgovini.

Če izdelka, ki ga želite, ni v trgovini, nas prosimo o tem obvestite.

Trenutno najboljši pager na trgu je model s.QUAD, ki ga lahko dobite v izvedbi ATEX, X35 (poveljniški s 64 RIC-i) in X15. Modeli s.QUAD so najpriljubljenejši in resnično izredno občutljivi in glasni. Poleg tega pa je tudi čudovitega izgleda in zelo ergonomičen.

Pred nakupom vam z veseljem svetujemo in pomagamo poiskati optimalno rešitev.

Pozivnike ob nakupu sprogramiramo brezplačno.

Za kateri model pagerja se zanimate?

Servis Swissphone v Sloveniji

Ne smemo pozabiti, da se v primeru okvare lahko obrnete na naš servis, saj se bomo potrudili, da bo vaš pager še naprej deloval brezhibno. Nudimo vam najkvalitetnejši servis Swissphone pagerjev v Sloveniji. Na zalogi imamo celoten asortima najpogosteje rabljenih servisnih/ rezervnih delov za pagerje, ki so trenutno na trgu.
Servis opravimo v najkrajšem možnem času, v primerno opremljeni servisni delavnici.
Garancija na zamenjane elektronske komponente je 6 mesecev.