Radijska postaja Motorola DP4600e in DP4601e

Motorola DP4600E ima kapaciteto 1000 kanalov. Ima 5-vrstični barvni LCD zaslon, ki se ga odlično vidi tudi na soncu. Pod zaslonom najdemo tudi gumbe za hitro navigacijo po menijih. Postaja omogoča sprejemanje sporočil ter pošiljanje prednastavljenih sporočil.

Motorola DP4601E ima vgrajen GNSS sistem (GPS in GLONASS) in Bluetooth 4.0, za doplačilo pa lahko pridobite še Wi-Fi, “man-down” funkcijo in notranje sledenje.

5- vrstični barvni LCD zaslon

Motorola DP4600E se od modela DP4600 se razlikuje v tem, da ima 5-vrstični barvni LCD zaslon z opaznimi ikonami in velikimi navigacijskimi gumbi s katerimi se pregledno pomikamo po meniju.

Dnevno nočni način prikaza zaslona

Zaslon ima izboljšano ločljivost tako da lažje beremo v močni dnevni svetlobi. Ima tudi nočni način prikazovanja, kar nam omogoča branje v temnih okoljih in ponoči.

Nadzor na terenu

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. V DP4601 je grajen tudi GPS sprejemnik, tako da dipečer ve, kje se postaja nahaja.

Najboljši zvok v svojem razredu

Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Enostavna uporaba

Postaja je na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Ima prostor za 1000 kanalov, zlahka dostopen gumb za glasnost in dodatne gumbe za hitre dostope, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije.

Tekstovno sporočanje

Lahko pošiljamo že vnaprej pripravljena sporočila. Seveda sporočila lahko tudi sprejemamo. Diskretno in kvalitetno.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DP4600E ali DP4601E
  • baterijo IMPRES Li-Ion 1650 mAh
  • enojni polnilec, IMPRES
  • anteno
  • zaponko za pas (PMLN7008A)
  • dokumentacijo

    12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (polnilec, antena, zaponka za pas) ki so v paketu.

Tehnični podatki
datasheet_DP4000e_en.pdf