Radijska postaja Motorola DP4400e in DP4401e

Motorola DP4400E je postaja za manj zahtevne uporabnike. Motorola DP4400E ima 32 kanalov in je primerna za službe, kjer se ne uporabljajo napredne funkcije, kot so tekstovna sporočila. Zadošča standardu IP68, kar pomeni, da se odlično izkaže tudi v najzahtevnejših okoljih uporabe.

Motorola DP4401E ima vgrajen GPS. Stremimo k najvišji

DP4400E DP4401E

DP4400E – Najboljši zvok v svojem razredu

Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Enostavna uporaba

Postaja je na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Ima prostor za 32 kanalov, zlahka dostopen gumb za glasnost in dodatne gumbe za hitre dostope, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije.

Sporočanje krizne situacije

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. V DP4401E je vgrajen tudi GPS sprejemnik, tako da dipečer ve, kje se postaja nahaja.

Gumb za nujne primere

Oranžen gumb na vrhu postaje je lahko programiran tako, da v nujnih primerih pošlje  sporočilo nadzornemu centru (dispečerju).

Varnost uporabnikov

Za večjo varnost uporabnikov so v postaji vgrajene tri stopnje šifriranja (kodiranja):  Basic Privacy, Enhanced Privacy in AES256 kodiranje.

Tekstovna sporočila

Posameznemu oziroma točno določenemu uporabniku lahko pošljete vnaprej programirana sporočila brez, da bi pri tem  motili druge uporabnike .

IP Site Connect

Digitalna rešitev, ki uporablja IP omrežje za razširitev govornih in podatkovnih zmogljivosti MOTOTRBO. Tako lahko povežemo do 15 repetitorskih mest  med geografsko razdrobljenimi lokacijami. S tem ustvarimo  široko pokritost območja ali povečano pokritost na enem mestu s fizičnimi ovirami.

Vgrajen sistem varnosti

Z uporabo originalnih Motorolinih baterij, radijske postaje Motorola serije DP4000 izpolnjujeo zahteve za Factory Mutual (FM) in UL TIA4950.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DP4400E ali DP4401E
  • baterijo Li-Ion 1650 mAh
  • enojni polnilec, IMPRES
  • anteno
  • zaponko za pas (PMLN7008A)
  • dokumentacijo
  • 12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (polnilec, antena, zaponka za pas) ki so v paketu.
Tehnični podatki
datasheet_DP4000e_en.pdf