Repetitor Motorola SLR1000

SLR1000 poskrbi za najboljšo povezljivost vaše ekipe na delovnih mestih v zaprtih prostorih ali zunaj. Z njim zlahka razširite obseg vašega že obstoječega radijskega omrežja preko mrtvih območij in na oddaljenih lokacijah. Njegova velikost vam omogoča več možnosti namestitve, ker je brez ventilatorja, pa porabi manj energije.

Zaščita pred prahom in vodo je certificirana na IP65.

Zaščita za katerokoli okolje
SLR1000 vam omogoča, da si pokritost prilagodite na način, ki vam najbolj ustreza. Z oceno IP65 za zaščito pred vodo in prahom ter brez ventilacijskega sistema, lahko SLR1000 namestite tako v notranjih prostorih kot v zunanjih brez skrbi.

Raste z vami
Deluje tako s konvencionalnimi sistemi, kot s sistemom ‘trunked’, ki vam omogoča, da namesto dodelitve enega radijskega kanal eni posamezni skupini uporabnikov, lahko večim skupinam dodelite eno pogovorno skupino. Ta dva sistema podpirata govor in podatke, tako da ga lahko še naprej uporabljate ob širitvi omrežja. S SLR1000 lahko razširite svoj domet, ne da bi morali kupiti dodatne frekvence.

Montiranje na večih lokacijh
SLR1000 lahko enostavno namestite na steno, drog ali pa na kakšno drugo lokacijo, njegova kompaktna oblika brez ventilacijskega sistema pa pomeni manj komplikacij pri montaži.

Cenovno ugoden
Pri SLR1000 povečanje pokritosti ne pomeni povečanje stroškov lastništva, saj se odlikuje v nizki porabi energije brez ventilacijskega sistema, ki prihrani prostor in zmanjša morebitne stroške namestitve.

 

Tehnični podatki
datasheet_SLR1000_en.pdf