Radijska postaja Motorola DM4600E in DM4601E

Motorola DM4600E in DM4601E je profesionalna radijska postaja z možnostjo vgrajenega GPS-a in Bluetooth-a. Odlikuje jo barvni LCD prikazovalnik, ki je berljiv tudi na soncu in robusten mikrofon. Na postaji najdemo tipke za hitro pomikanje po uporabniku prijaznih menijih, LED indikatorje stanja postaje ter zvočnik.

Model Motorola DM4601E ima že vgrajen Bluetooth 4.0 vmesnik in GNSS (GPS in GLONASS). Za doplačilo pa lahko dobite še Wi-Fi in sledenje v objektih in izven objektov.

DM4600E DM4601E
DM4600E DM4601E
DM4600E DM4601E
DM4600E DM4601E

Inteligentni Audio

Glasen zvočnik je montiran na sprednjo stran postaje. Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Programiranje na daljavo

Omogoča programiranje po zraku. S tem prihranimo veliko časa, saj lahko programiramo več naprav naenkrat in iz kjerkoli.

Narejena za več

Občutite pokritost MOTOTRBO. Ta model podpira IP Site Connect in Linked Capacity Plus, ki še poveča prepustnost sistema.

Produktivnost

Z možnostjo pošiljanja SMS-ov se poveča produktivnost vaše dejavnosti. Idealno se obnesejo v dispečerskih službah v kombinaciji z mikrofonom s tipkovnico.

Povezljivost

Bluetooth omogoča prostoročno komunikacijo, Wi-Fi omogoča programiranje na daljavo, sledenje (model z GPS-om) pa omogoča nadzor po terenu.


Varnost

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih situacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaje prav tako omogočajo kodiranje pogovorov ter podatkov. Vrsta dodatkov za prostoročno komuniciranje pa voznikom omogoča varno in osredotočeno vožnjo.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo Motorola DM4600E
  • kompaktni mikrofon (RMN5052)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6466)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Tehnični podatki
datasheet_DM4000e_en.pdf