Radijska postaja Motorola DM4400E in DM4401E

Motorola DM4400E je zasnovana za profesionalne uporabnike, ki ne iščejo kompromisov glede povezave, produktivnosti in varnosti. Novost E serije je v funkciji “Osamljeni delavec”. Ima velik numerični zaslon, ki prikazuje nastavljen kanal. Na levi strani je ergonomičen gumb, s katerim nastavljamo glasnost, v določenem načinu delovanja lahko tudi kanale.

Model DM4401E ima že vgrajen Bluetooth 4.0 vmesnik in GNSS (GPS in GLONASS). Za doplačilo pa lahko dobite še Wi-Fi in sledenje v objektih in izven objektov.

Glasen zvočnik je integriran na sprednji strani postaje. Funkcija Intelligent Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Prostor za 32 kanalov, velik ter zlahka dostopen gumb za glasnost in štirje gumbi, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije.

DM4400E DM4401E
DM4400E DM4401E
DM4400E DM4401E
DM4400E DM4401E

Inteligent Audio

Glasen zvočnik je montiran na sprednjo stran postaje. Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Programiranje na daljavo

Omogoča programiranje po zraku. S tem prihranimo veliko časa, saj lahko programiramo več naprav naenkrat in iz kjerkoli.

Narejena za več

Občutite pokritost MOTOTRBO. Ta model podpira IP Site Connect in Linked Capacity Plus, ki še poveča prepustnost sistema.

Povezljivost

Bluetooth omogoča prostoročno komunikacijo, Wi-Fi omogoča programiranje na daljavo, sledenje (model z GPS-om) pa omogoča nadzor po terenu.


Varnost

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih situacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaje prav tako omogočajo kodiranje pogovorov ter podatkov. Vrsta dodatkov za prostoročno komuniciranje pa voznikom omogoča varno in osredotočeno vožnjo.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM4400E
  • kompaktni mikrofon (RMN5052)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6466)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Tehnični podatki
datasheet_DM4000e_en.pdf