Radijska postaja Motorola DM2600

Radijska postaja Motorola DM2600 ima tipke za hitro pomikanje po uporabniku prijaznih menijih, LED indikatorje stanja postaje ter na sprednjem delu integriran glasen zvočnik. Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Odlikuje jo tudi visoko kontrasten alfa-numeričen zaslon, kateri je ravno dovolj velik, da vidite vse potrebne informacije ki jih potrebujete o klicočem. Pod zaslonom ima štiri (4) programabilne tipke, ki jih sprogramiramo po dogovoru z uporabnikom.

Ker omogoča programiranje “po zraku”, jo lahko programiramo na daljavo. To prihrani veliko časa in dodatnih stroškov, saj lahko programiramo več naprav naenkrat iz kjerkoli.

Radijska postaja Motorola DM2600 podpira sistema IP Site Connect in Linked Capacity Plus, ki povečata prepustnost sistema. Uporablja se lahko tudi za ZARE (Zaščita in reševanje) sistem v Sloveniji, toda zaradi prenizke kapacitete kanalov ne moremo vanjo sprogramirati celotnega ZARE programa in jo prilagodimo lokalni mreži posameznega uporabnika.

DM2600
DM2600
DM2600
DM2600
DM2600
DM1600 DM1400 DM2600
DM2600
DM2600

Inteligentni Audio

Glasen zvočnik je montiran na sprednjo stran postaje. Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Programiranje na daljavo

Omogoča programiranje po zraku. S tem prihranimo veliko časa, saj lahko programiramo več naprav naenkrat in iz kjerkoli.

Narejena za več

DM2600 podpira IP Site Connect in Linked Capacity Plus, ki poveča prepustnost sistema.


Analogno/digitalna

Lahko deluje tako v analognem kot digitalnem načinu.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM2600
  • kompaktni mikrofon (PMMN4090)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6469)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Tehnični podatki
datasheet_DM2600_en.pdf