Radijska postaja Motorola DM1600

Motorola DM1600 – Ostanite povezani s svojimi sodelavci medtem ko vozijo tovornjak, viličar, terenski avtomobil, taxi, kombi ali avtobus. Ta mobilna radijska postaja je zanesljiva in stroškovno najugodnješa rešitev za vodenje svoje ekipe in biti z njo v stiku. Pomembno je, da lahko komunicirate, se uskljajujete in sodelujete za maksimalno učinkovitost.

MOTOTRBO  Motorola DM1600 mobilna radijska postaja je enostavna za uporabo in zagotavlja jasno komunikacijo.

Model DM1600 je opremljen s svetlim, močno kontrastnim alfanumeričnim prikazovalnikom, kar omogoča vozniku, da vidi pomembne podatke, kot so nastavitve in ID klicatelja, na prvi pogled. Glasen zvočnik je integriran na sprednjo stran radijske postaje.

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih situacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaja prav tako omogoča kodiranje pogovorov ter podatkov.

DM1600
DM1600
DM1600
DM1600 DM1400
DM1600 DM1400

DM1600- Alfanumeričen zaslon

Jasen dvo-vrstični alfanumeričen zaslon  postaje Motorola DM1600 omogoča, da jasno vidite informacije kot so ID klicatelja, kontakte, številko kanala, sporočila, izberete nastavitve …

Analogno/Digitalno

V osnovi postaja deluje v analognem in digitalnem režimu. Digitalna verzija vam prinese boljšo kakovost govora, čistejši zvok in boljši doseg. V kolikor je vaš obstoječ radijski sistem analogen, se lahko odločite za nakup samo analogne postaje, ki jo kasneje po potrebi nadgradite v digitalno.

Samo analogno

Če je vaš obstoječ radijski sistem analogen, lahko radijsko postajo dobite v samo analogni izvedbi. Kasneje lahko kadarkoli z nakupom licence, spremenite svojo postajo v digitalno.

Možnost prekinitve

Transmit Interrupt Capability (decode only) Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov in sporočanje krizne situacije v nadzorni center.Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM1600
  • kompaktni mikrofon (PMMN4090)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6469)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Tehnični podatki
datasheet_DM1000_en.pdf