Radijska postaja Motorola DM1400

DM1400 je zanesljiva in stroškovno najugodnješa Motorolina radijska postaja za vodenje svoje ekipe in biti z njo v stiku. Najpomembnejše je, da lahko komunicirate, se usklajujete in sodelujete za vašo maksimalno učinkovitost. Ostanite povezani s svojimi sodelavci medtem ko so na terenu; vozijo tovornjak, taxi ali avtobus.

Omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih situacijah, tako da dotični uporabnik lahko sporoči krizno situacijo v nadzorni center. Možno je tudi kodiranje pogovorov ter podatkov.

16- kanalna Motorola DM1400 je model radijske postaje, ki se jo da kupiti v analognem načinu delovanja in jo lahko kasneje posodobite v digitalno z enostavnim nakupom licence. Ponuja vse prednosti najnovejše tehnologije – od vrhunskega zvoka do najboljše pokritosti. Glasen zvočnik je integriran na sprednji strani postaje.

Motorolina radijska postaja DM1400  je enostavna za uporabo in zagotavlja jasno komunikacijo kjerkoli in kadarkoli. Lahko jo uporabite fiksno montirano na delovnem pultu ali pa kot mobilno v avtomobilu, viličarju, tovornjaku …

DM1400

Numeričen zaslon

Numeričen zaslon omogoča čist in preprost prikaz številke kanala.

DM1400- Analogno/Digitalna

Deluje v analognem in digitalnem režimu. Digitalna verzija vam prinese boljšo kakovost govora, čistejši zvok in boljši doseg. V kolikor je vaš obstoječ radijski sistem analogen, se lahko odločite za nakup samo analogne postaje, ki jo kasneje po potrebi nadgradite v digitalno.

Samo analogna

Če je vaš obstoječ radijski sistem analogen, lahko radijsko postajo dobite v samo analogni izvedbi. Kasneje lahko kadarkoli z nakupom licence, spremenite svojo postajo v digitalno.

Možnost prekinitve

Transmit Interrupt Capability (decode only) Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov in sporočanje krizne situacije v nadzorni center.

 


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM1400
  • kompaktni mikrofon (PMMN4090)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6469)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Tehnični podatki
datasheet_DM1000_en.pdf