Proizvodnja

Smo široko usmerjeni. Razvijamo in proizvajamo razlicne produkte oziroma koncne izdelke. V kolikor je potrebno, se lotimo razvoja novega izdelka ali storitve samo da zadovoljimo potrebe in povpraševanja naših cenjenih strank.

Med naše najbolj prodajane izdelke spadajo modemi za prenos podatkov preko radijskih postaj (ERDI-12, SPI-08), dispecerski sistemi, prenosni komunikacijski kovcki, mrežni napajalniki, oddvojena delovna mesta za potrebe gasilskih inventarniih vozil in DC/DC pretvorniki.

V proizvodni vrsti se najdejo tudi repetitorji, radijske telekomandne naprave in radijske postaje za frekvence od 66 MHz do 88 MHz.

 

Storitve

Zastopamo vodilno blagovno znamko radijskih postaj na svetu, Motorola. Nudimo vam svetovanje, uvoz, prodajo, programiranje, montažo in servisiranje radijskih postaj Motorola.

Zgodi se, da katera stranka še nima dodeljenih radijskih frekvenc, zato pri nas lahko dobite tudi projekt za radijskih zveze.

Smo tudi distributerji za vodilno svetovno znamko pozivnikov Swissphone. Tudi tukaj vam nudimo svetovanje, prodajo, programiranje in servis pozivnikov Swissphone.

Reference

Tri cetrtine proizvodov in storitev prodamo na domacem trgu. Naše najvecje stranke v Sloveniji so LPP, Klicni center Ljubljana, Luka Koper d.d., reševalne postaje prve pomoci, Ministrstvo za obrambo, Petrol d.d., gasilske zveze in društva ter podjetja, ki se ukvarjajo z avtomatizacijo in daljinskim nadzorom.

Zelo smo ponosni na to, da so naši proizvodi zelo zanimivi tudi v tujini. Izvažamo v EU (Hrvaška, Avstrija, Romunija, Nemcija, Španija, Grcija, Portugalska) in v države tretjega sveta (Bosna in Hercegovina, Srbija, Avstralija, Brazilija, Egipt, JAR, Turcija, Maršalovi otoki).

 

 

 

Motorola Authorized Value Added Reseller

 

MOTOTRBO Application Provider Motorola Solutions

Sloski opremljevalec