Mikrofon zvočnik Motorola Solutions PMMN4067B ATEX

Kataloška številka: PMMN4067B

Mikrofon-zvočnik Motorola Solutions PMMN4067B ATEXv

Mikrofon-zvočnik PMMN4067B  je popolnoma opremljen s ključnimi nadzornimi elementi, vključno z nadzorom glasnosti za prilagajanje ravni sprejetih prenosov, gumbom za nujne primere za signalizacijo stiske in zahtevo za pomoč ter programabilnim gumbom, ki omogoča hiter dostop do vaših najljubših funkcij.

Zasnovan za uporabo v nevarnih okoljih ta RSM ustreza ATEX predpisom za intrinzično varnost in zagotavlja zanesljivo delovanje ter varnost tam, kjer je to najbolj potrebno.

Na zalogi
Cena brez DDV: 424,00  Cena: 517,28 
Mikrofon zvočnik Motorola Solutions PMMN4067B ATEX

Mikrofon zvočnik Motorola Solutions PMMN4067B ATEX

Mikrofon-zvočnik  PMMN4067B vključuje tehnologijo IMPRES, ki zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka z zmanjšanjem hrupa iz okolice, izboljšanjem razumljivosti glasu in ojačanjem tihih prenosov. Kompatibilen je z ročnimi radijskimi postajami ATEX DP4401EX in DP4801EX.

Komunicirajte jasno tudi v zahtevnih vremenskih razmerah s tem oddaljenim zvočnikom z mikrofonom, ki uporablja tehnologijo Windporting. Tehnologija Windporting odpravlja moteče zvoke vetra, ki pihajo čez zvočnik mikrofona, in preprečuje, da bi voda zamašila mikrofon, kar omogoča jasnejše prenose.

Specifikacije mikrofona
CE Certified: Da
Intrinsic Safety Rating: ATEX
IP: IP64
Gumb za nujne primere: Da
IMPRES zvok : Da
Windporting: Da
Dušenje hrupa: Ne
Nadzor glasnosti: Da
Programirljivi gumbi: 1
Priključek za slušalke: No