Proizvodnja

V našem podjetju razvijamo in proizvajamo različne produkte. V kolikor je potrebno, se lotimo razvoja novega izdelka ali storitve samo da zadovoljimo potrebe in povpraševanja naših cenjenih strank.

Med najbolj zanimive produkte spadajo modemi za prenos podatkov preko radijskih postaj, dispečerski sistemi, komunikacijski kovčki, mrežni napajalniki in DC/DC pretvorniki.

V proizvodni vrsti se najdejo tudi repetitorji, radijske telekomandne naprave in radijske postaje za frekvence od 66 MHz do 88 MHz.

 

Storitve

Zastopamo vodilno blagovno znamko radijskih postaj na svetu, Motorolo. Nudimo vam svetovanje, prodajo, programiranje, montažo in servisiranje radijskih postaj Motorola.

Zgodi se, da katera stranka še nima dodeljenih radijskih frekvenc, zato pri nas lahko dobite tudi projekt za radijskih zveze.

Smo distributerji za vodilno svetovno znamko pozivnikov Swissphone. Tudi tukaj vam nudimo svetovanje, prodajo, programiranje in servis pozivnikov Swissphone.

Reference

Tri četrtine proizvodov in storitev prodamo na domačem trgu. Naše največje stranke v Sloveniji so LPP, Klični center Ljubljana, Luka Koper d.d., reševalne postaje prve pomoči, Ministrstvo za obrambo, Petrol d.d., gasilske zveze in društva ter podjetja, ki se ukvarjajo z avtomatizacijo in daljinskim nadzorom.

Zelo smo ponosni na to, da so naši proizvodi zelo zanimivi tudi v tujini. Izvažamo v EU (Hrvaška, Avstrija, Romunija, Nemčija, Španija, Grčija, Portugalska) in v države tretjega sveta (Bosna in Hercegovina, Srbija, Avstralija, Brazilija, Egipt, JAR, Turčija, Maršalovi otoki).