Motorola DM4400E

E serija je zasnovana za profesionalne uporabnike, ki ne iščejo kompromisov glede povezave, produktivnosti in varnosti. Novost E serije je v funkciji “Osamljeni delavec”. Ima velik numerični zaslon, ki prikazuje nastavljen kanal. Na levi strani je ergonomičen gumb, s katerim nastavljamo glasnost, v določenem načinu delovanja lahko tudi kanale.

Model DM4401 ima že vgrajen Bluetooth 4.0 vmesnik in GNSS (GPS in GLONASS). Za doplačilo pa lahko dobite še Wi-Fi in sledenje v objektih in izven objektov.

Najboljši zvok v svojem razredu
Fleksibilna konfiguracija in enostavna uporaba
Nadzor na terenu
Glasen zvočnik je montiran na sprednjo stran postaje. Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Prostor za 32 kanalov, velik ter zlahka dostopen gumb za glasnost in štirje gumbi, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije.

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih siguacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaje prav tako omogočajo kodiranje pogovorov ter podatkov.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM4400E
  • kompaktni mikrofon (RMN5052)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6466)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

24-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Cena standardnega paketa z modelom DM4400E: 480 € + DDV

Cena standardnega paketa z modelom DM4401E: 550 € + DDV