Motorola DM4600E

DM4600E/DM4601E je profesionalna radijska postaja z možnostjo vgrajenega GPS-a in Bluetooth-a. Odlikuje jo barvni LCD prikazovalnik, ki je berljiv tudi na soncu in robusten mikrofon. Na postaji najdemo tipke za hitro pomikanje po uporabniku prijaznih menijih, LED indikatorje stanja postaje ter zvočnik.

Model DM4601 ima že vgrajen Bluetooth 4.0 vmesnik in GNSS (GPS in GLONASS). Za doplačilo pa lahko dobite še Wi-Fi in sledenje v objektih in izven objektov.

Najboljši zvok v svojem razredu
Fleksibilna konfiguracija in enostavna uporaba
Nadzor na terenu
Glasen zvočnik je montiran na sprednjo stran postaje. Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Prostor za 1000 kanalov, velik ter zlahka dostopen gumb za glasnost in štirje gumbi, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije.

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih siguacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaje prav tako omogočajo kodiranje pogovorov ter podatkov.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM4600E
  • kompaktni mikrofon (RMN5052)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6466)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

24-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Cena standardnega paketa z modelom DM4600E: 600 € + DDV

Cena standardnega paketa z modelom DM4601E: 670 € + DDV

Data Sheet
DM4000e_DataSheet_ENG_.pdf