Motorola DM2600

DM2600 ima tipke za hitro pomikanje po uporabniku prijaznih menijih, LED indikatorje stanja postaje ter zvočnik. Odlikuje jo tudi visoko kontrasten alfanumeričen zaslon, kateri je ravno dovolj velik, da vidite vse potrebne informacije o klicočem .

Inteligentni audio
Analogno / digitalna
Nadzor na terenu
Postaja glasnost prilagaja glede na hrup in šume iz ozadja. Tako zagotovi prejem in razumljivost danih sporočil v vsakem okolju. Kompresor dinamike pa poskrbi tudi za oddajo šepeta med tajno operacijo ali pa poveljevanja v glasnem okolju.

S to postajo pridobite vse prednosti digitalne tehnologije; boljša kakovost zvoka, boljši domet in daljša življenjska doba, še vedno pa lahko uporabljate vse možnosti analogne komunikacije.

Svetel, z močnim kontrastom alfanumeričen prikazovalnik omogoča vozniku, da vidi pomembne podatke, kot so nastavitve in ID klicatelja na prvi pogled.

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih siguacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaje prav tako omogočajo kodiranje pogovorov ter podatkov.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM2600
  • kompaktni mikrofon (PMMN4090)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6469)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

24-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Cena standardnega paketa z analogno postajo: 450 € + DDV