Motorola DM1600

Ostanite povezani s svojimi sodelavci medtem ko vozijo tovornjak, taxi ali avtobus. MOTOTRBO™ DM1600 mobilna radijska postaja je zanesljiva in stroškovno najugodnješa rešitev za vodenje svoje ekipe, biti z njo v stiku. Pomembno je, da lahko komunicirate, se uskljajujete in sodelujete za maksimalno učinkovitost.

MOTOTRBO™ DM1600 mobilna radijska postaja je enostavna za uporabo in zagotavlja jasno komunikacijo.

Najboljši zvok v svojem razredu
Enostavna uporaba
Nadzor na terenu
Ta radijska postaja ponuja vse prednosti najnovejše tehnologije – od vrhunskega zvoka do najboljše pokritosti. Glasen zvočnik je montiran na sprednjo stran postaje

Na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Prostor za 160 kanalov, velik ter zlahka dostopen gumb za glasnost in štirje gumbi, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije.

Z modelom DM1400 sta edini radijski postaji, ki ju lahko kupite v analognem načinu in ju nadgradite na digitalno s preprostim programskim paketom, kadar želite.

Svetel, z močnim kontrastom alfanumeričen prikazovalnik omogoča vozniku, da vidi pomembne podatke, kot so nastavitve in ID klicatelja na prvi pogled.

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih siguacijah in sporočanje krizne situacije v nadzorni center. Postaje prav tako omogočajo kodiranje pogovorov ter podatkov.


Standardni paket vsebuje:
  • radijsko postajo DM1600
  • kompaktni mikrofon (PMMN4090)
  • nizkoprofilni nosilec za vgradnjo (RLN6469)
  • napajalni kabel (HKN4137)
  • dokumentacijo

24-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (mikrofon, nosilec, napajalni kabel) ki so v paketu.

Cena standardnega paketa z analogno postajo: 350 € + DDV

Data Sheet
DM1600_DataSheet_ENG_.pdf